HANNAS OLAN ŞEYTANLARIN ETKİLERDEN ARINMAK İÇİN

Bu ayetler ve savat, günlük 33 defa okunulursa, inşallah tüm şeytani vesveslerden halas olur.

Eğer ki üzerinde çok yoğun bir etki varsa, bu ayetleri ve salâvatı 40 güne kadar 100 er defa suya okuyup üfleyip ve o suyu içilir.

40 günden sonra artık her gün 33’er defa okumaya devam edilir. Allah’ın izniyle artık hannas olan şeytanların şerrinden emin olur.

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ قُلْ اَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِۙ ﴿١﴾ مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَۙ ﴿٢﴾ وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ اِذَا وَقَبَۙ ﴿٣﴾ وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِۙ ﴿٤﴾ وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ اِذَا حَسَدَ ﴿٥﴾

OKUNUŞU: Bismillâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm.1- Gul e’ûzu bi-Rabbi’l-felak. 2- Min şerri mâ halak. 3- Ve min şerri ğasigın izâ vegab. 4- Ve min şerri’n-neffâsâti fi’l-ugad. 5- Ve min şerri hâsidin izâ hased.

ANLAMI: Sıfatları Rahman ve Rahim olup mutlak adı Allah olanın gücü ve kuvvetiyle. De ki: “Cinlerden olsun insanlardan olsun, insanların kalplerine vesvese sokan hannas şeytanın şerrinden; insanların rabbine, insanların mâlikine ve insanların ilahıma sığınırım!”

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ قُلْ اَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِۙ ﴿١﴾ مَلِكِ النَّاسِۙ ﴿٢﴾ اِلٰهِ النَّاسِۙ ﴿٣﴾ مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِۙ ﴿٤﴾ اَلَّذ۪ي يُوَسْوِسُ ف۪ي صُدُورِ النَّاسِۙ ﴿٥﴾ مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ ﴿٦﴾

OKUNUŞU: Bismillâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm. 1- Gul e’ûzu bi-Rabbi’n-nâs. 2- Meliki’n-nâs. 3- İlâhi’n-nâs. 4- Min şerri’l-vesvâsi’l-hânnâs. 5- Ellezî yuvesvisu fî sudûri’n-nâs. 6- Mine’l-cinneti ve’n-nâs.

ANLAMI: Sıfatları Rahman ve Rahim olup mutlak adı Allah olanın gücü ve kuvvetiyle. De ki: “Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım.

وَاِذَا قَرَأْتَ الْقُرْاٰنَ جَعَلْنَا بَيْنَكَ وَبَيْنَ الَّذ۪ينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِالْاٰخِرَةِ حِجَابًا مَسْتُورًاۙ

OKUNUŞU: Ve-iżâ kara/te-lkur-âne ce’alnâ beyneke vebeyne-lleżîne lâ yu/minûne bil-âḣirati hicâben mestûrâ(n) (isra 45)

ANLAMI: Sen Kur’an zaman, Seninle ahirete inanmayan kimseler arasında görünmez bir perde kılmışızdır.

 وَجَعَلْنَا عَلٰى قُلُوبِهِمْ اَكِنَّةً اَنْ يَفْقَهُوهُ وَف۪ٓي اٰذَانِهِمْ وَقْرًاۜ وَاِذَا ذَكَرْتَ رَبَّكَ فِي الْقُرْاٰنِ وَحْدَهُ وَلَّوْا عَلٰٓى اَدْبَارِهِمْ نُفُورًا

OKUNUŞU: Vece’alnâ ‘alâ kulûbihim ekinneten en yefkahûhu vefî âżânihim vakrâ(an)(c) ve-iżâ żekerte rabbeke fî-lkur-âni vahdehu vellev ‘alâ edbârihim nufûrâ(n) (isra 46)

ANLAMI: Ve onların kalpleri üzerine, Onu kavrayıp anlamalarını engelleyen kabuklar, kulaklarına da bir ağırlık bırakmışızdır. Sen Kur’an’da Rabbini “bir ve tek” olarak andığın zaman, onlar nefretle uzaklaşır vaziyette arkalarını dönüp gerisin geriye kaçıp kaytarmaktadırlar.

 فَاِنْ تَوَلَّوْا فَقُلْ حَسْبِيَ اللّٰهُۘ لَٓا اِلٰهَ اِلَّا هُوَۜ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظ۪يمِ

OKUNUŞU: Fe-in tevellev fekul hasbiya(A)llâhu lâ ilâhe illâ hu(ve)(s) ‘aleyhi tevekkeltu vehuve rabbu-l’arşi-l’azîm(i). (Tevbe 129)

ANLAMI:   Eğer onlar yüz çevirirlerse, de ki: “Bana Allah yeter. O’ndan başka ilah yoktur. Ben O’na tevekkül ettim ve O, büyük Arş’ın Rabbidir.”

 اَللّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ وَباَرِكْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ قَدْ ضَا قَتْ حِيلَتِى اَدْرِكْنِ يَا سَيَّدِى يَا رَسُولَ اللّهِ يَا مُقِيتُ يَا مُغِيثُ يَا غِياَثَ الْمُسْتَغِيثِينَ جَلَّ جَلاَ لُهُ

OKUNUŞU: Allâhumme salli ve sellim ve bârik alâ Seyyidinâ Muhammedin kad dâ kat hîletî edrikni yâ Seyyidî yâ RasûlAllah Yâ Mukîtu… Yâ Muğîsu Yâ Ğiyâs el-Musteğîsîn. Celle Celâluh

ANLAMI: Allahumme! Rahmetleri, selam ve eminlikleri ve bereketleri Efendimiz Muhammed’in sallallâhu aleyhi ve sellemin üzerine yağdır.Tedbir ve çarelerim daraldı bana yetiş ey Efendim ey Allah’ın Rasûlü! Ey kulunu azıklandıran, sebebleri kulunun imdadına gönderen, yardım dileyen kimselerin yardımına sebeblerini koşturan Ulu Rabb’im! Ya Mukîtu! Ya Muğîsu!Ya Ğiyâs-el Musteğîsîn! Yani yardım isteyenlerin yardımcısı olan Celle Celaluh.

Ayrıca bu salavatı darda kalanlar; günlük 100 defa okusalar, Allah’ın izniyle kısa sürede maksatlarına kavuşurlar.

Yorum yapın