İNDİRİLMİŞ DİN VE UYDULUMUŞ DİN İLE KAFA BULANDIRAN ORYANTALİSTLER

İman ehlini dini İslami mubînin uygulama alanında şüpheye düşürüp yönelişten alıkoymanın yeni modası…

Şeytani güçlerin dini İslami mubînin ruhundan ve yaşamından insanları uzaklaştırmak için baş vurdukları, yani şeytanın sağdan yanaşmasının yeni yüzü…

İndirilmiş din ve uydurulmuş din zırvalığını ortaya atıp mütedeyyin insanları, 1400 yıldır sürüp gelen İslami yaşam geleneğinden uzaklaştırma çalışmalarıdır.

Kur’an’daki ayetleri anlamlarından çarpıtarak, bu konuda zaten teslim olarak yaşayıp olayın ayet boyutu incelemeyen ama yaşamsal olarak ayetlerle uyumlu halde yaşayan yetişkinleri bilhassa fikir dünyasına yeni yeni gözünü açan gençliğin kafasına fitne tohumları ekip aslından uzaklaştırıp başıboş bırakıp kapanlarına kıstırma çalışmalarıdır.

Misyoner faaliyetlerin bu ayağının amacını fark edemeyen gençliği kolaylıkla, yaşam alanını bilfiil uygulayan Hz. Muhammed Mustafa sallallahu aleyhi ve sellem efendimizin nur çeşmesinden uzaklaştırıp yetim bırakıp sinsice kapma faaliyetleridir.

Hem insanları kuru ve duygusuz halde terk edilmiş hissiyatını verip onları azgın birer kurt haline çevirmektir.

Sonra Kur’an ayetlerini istedikleri yönde ve hatta ayetin içeriğiyle hiç ilişkisi olmayacak şekilde anlamlandırıp, boşlukta olan kişileri istedikleri yönde yönlendirme zırvalığıdır.

Yorum yapın