İNSANDAN OKUNAN KUR’AN YAŞAM SERİSİNİN 2. KİTABI

Sıfatları Rahman ve Rahim olup mutlak adı Allah olanın gücü ve kuvvetiyle elimdeki şu kitabı okumaya başlıyorum.

Aziz kardeşim, ilk kitap yayınlandıktan sonra gözetim ve araştırma çalışmalarımız devam etti. Kalbim senin gözünü aydınlatacak yeni yeni ışıkları sunmak için, gecesini gündüzüne kattı. Dört gözle kaybedilen yitikleri bulup sana ulaştırmak için heyecanla arayışına devam etti.

Aziz kardeşim, gönül dünyasında deveran etmek için, gönül dünyasının doğru bir itikatla ve sağlam bir duruşla haykıra bilmesi için, temiz bir inanca bürünmesi gerekir. İşte bu kitapla temiz bir azık edinip hakka doğru yürüyen kervan ile birlikte yolculuğumuza devam edeceğiz.

Aziz kardeşim, zaten birinci kitaptan edindiğin tecrübeyle, gözler sadece bir sebep olarak yazılan bu satırlar üzerinde dolaşırken, esas hitabın sadırdan sadıra olduğu gerçeğiydi. Onun için senin gözün cümleler üzerinde gezinirken, benim gönlüm senin gönlünle bir olmuştu. Bu bir olmanın verdiği duygu ile sadırlarımız sessiz ve sözsüz konuşmuştu. İşte birinci kitapta sen buna şahit olmuştun. Şimdi de tekrar, satırlar üzerinde gözünü gezdirirken sadırdan sadıra akan pınarın farkında olacaksın.

Aziz kardeşim, yitiklerin senle buluşmaya devam ediyor. Yitiklerin bu fakirin kaleminden aktığı için, huzuru kalp ile secdeye varıp rabbime hamd etmeye devam ediyorum. Allah resulü Hz. Muhammed Mustafa sallellahu aleyhi ve sellem efendimize layık bir fert olma heyecanım devam ediyor. Umarım rabbimden, bu heyecanımı son nefese kadar devam ettirsin. Bunun için de dualarına muhtaç olduğumu dile getiriyorum. O şanlı peygamberin önünde saf olma şuurunu yaşamanın heyecan gözyaşlarını dökmeye devam ediyorum.

Aziz kardeşim, şu kitaplarla beraber, hakikate doğru yolculukta bilinmesi gereken temel konuların bir kısmı önüne serilmiştir. “YAŞAMINDA DERİNLEŞ 1-2” kitaplarında geçen her bir konuyu yeni kitap ile olayın hakikatini ayet ve hadis temelinde, hem herkesin kolayca anlayabileceği şekilde, inşallah yeni planladığımız eserlerle sizlere takdim edeceğiz. Bu eserlerde anlaşılması zor gelen bazı yerler olabilir. Çünkü olayı anlamak için her kavram içeriğinin anlaşılması gerekir. Onun için ağır gibi gelen her hangi bir yer olursa, kitabın başlangıcındaki iletişim adreslerime istediğiniz saatte açıklanmasını isteyebilirsiniz.

Aziz kardeşim, birinci ve ikinci kitaplardaki tüm konular birbiri ile bağlantılı olup, içeriğin gayesi ise, yaratılış öz hakikatimiz olan Allah ile kaim olma hakikatinin içeriğinin sunulmasıdır. Böylece yaratılış mayamız ve öz benliğimiz gözler önüne serilmektedir.

Aziz kardeşim, inşallah duyduğum müthiş ruhi hazza dalıp yaşamında derinleştirmek için yeni yeni menzillerde buluşacağız. Bu menzilelerden aldığımız heyecanla ruhumuzu sevinç ile doldurup rabbimizi tanıma adımlarını beraber yürüyeceğiz.

Aziz kardeşim, seni tekrar cümlelerle baş başa bırakırken gözümü tekrar semaya dikiyorum. Senin yitiğinle buluştuğun gibi senin de ulaşabildiğin kardeşlerini yitikleriyle buluşturmanın umut ve heyecanını tekrar yaşıyor olacağım.

Aziz kardeşim, elindeki bu eserle yeniden yüz yüze ve göz göze temaşada olup muazzam mana kervanında yolculuğumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Saygılarımla…

KİTAP OLARAK ALMAK İSTEYENLER BİZİMLE 05358673284 NUMARALI WhatsApp VEYA Telegram HATTIMIZDAN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİR

Yorum yapın