İNSANDAN OKUNAN KUR’AN YAŞAM SERİSİNİN 5. KİTABI

Ey Gönlümün Sultanı!

Sana bazı konular hakkında şikâyet etmeye çalışırken, bu hataların içinde kendi yaptığım yanlışlarım da var. Bazıları da görüp duyduklarımdır.

Ay parçam!
Öyle ümmetin var ki, gelsen belki ağlarsın hallerine, hayretler içerisinde kalırsın durumlarına, o üzüntü Seni parçalar, belki yıkar. Ama öyle de ümmetin var ki, görsen onlarla
gurur duyarsın, sevinirsin, tebessümün kat kat artar, gözbebeğin pırıl pırıl yanar.

Ey Sevgili,
Herkesin Sana, Senin Nûr’una, duana, merhametine ve şefkatine ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için tüm insanlığı kapsayacak şekilde bizlere de dua etmeni istiyorum. Yardım dileniyorum Senden, Senin şefaatini istiyorum hepimiz için ve Uhud Savaşı’ndan sonra Allah’a yaptığın duayla asırlar sonrasına da seslendiğin gibi Rabbime sesleniyorum beşeriyyet için:

“Ey Allah’ım! Hamdın tamamı Sana mahsustur.

Ey Allah’ım! Senin kapattığını hiç kimse açamaz. Senin açtığını da hiç kimse kapatamaz. Senin saptırdığına hiç kimse hidayet edemez. Hidayet ettiğini de hiç kimse saptıramaz. Vermediğini hiç kimse veremez. Verdiğine hiç kimse mani olamaz. Uzaklaştırdığını hiç kimse yaklaştıramaz. Yaklaştırdığını da hiç kimse uzaklaştıramaz.

Ey Rabbim!
Bizim üzerimize bereketinden, fazlından, rahmetinden ve rızkından bol bol ihsan eyle.


Ey Allah’ım!Ben Senden ebedî ve kesilmeyen bir nimet istiyorum. Korku gününde yardım istiyorum.

Ey Allah’ım! Bize verdiğinin ve vermediğinin şerrinden Sana sığınıyorum.

Ey Allah’ım! Bize imanı sevdir. Kalbimizde onu süslü kıl. Bize küfür, fısk ve isyanı sevdirtme. Bizi doğru kimselerden eyle. Bizi Müslüman olarak öldür. Müslüman olarak dirilt. Bizi Salih kullarına ilhak eyle. Mahcup olmaksızın ve fitneye düşmeksizin onların zümresine ilhak eyle…”

Âmin ya rabbel alemin…

KİTAP OLARAK ALMAK İSTEYENLER BİZİMLE 05358673284 NUMARALI WhatsApp VEYA Telegram HATTIMIZDAN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİR

Yorum yapın